We staan vooraan in de ontwikkeling van het product.

In onze geconditioneerde verwerkingsruimte worden de rozen door ons ervaren team van medewerkers geselecteerd op rijpte, lengte en uniformiteit en naar wens van de klant verkoopbaar gemaakt. In samenwerking met de kwekers en kopers spelen we in op de steeds veranderende behoefte van de consument, en staan we vooraan in de ontwikkeling van het product door onze nauwe samenwerking met veredelaars, toeleveranciers, logistiek dienstverleners en eindklanten.

Direct klant worden

Onze missie

Global Flower Service BV heeft duurzaam ondernemen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit waarborgen we door regelmatige klant bezoeken en trainingen. Sociaal en milieu verantwoordelijk hebben we ook diverse certificeringen om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Onze werkwijze

De verwerking in onze volledig geconditioneerde werkruimte in Aalsmeer is ingericht om te voorzien in de behoefte van alle klanten zowel klok, retail of alle denkbare toegevoegde waardes kunnen wij in overleg realiseren.

1

Binnenkomst luchthaven

Dagelijks worden onze bloemen rechtstreeks via onze luchtvracht partners binnengevlogen vanuit Kenia, Ethiopie en Rwanda.

2

Uitsorteren goederen

Direct bij binnenkomst worden de dozen gesorteerd, gecontroleerd op kwaliteit en in onze koelcel geplaatst voor verwerking en levering aan de klant.

3

Orderpicking

De orders die via onze webshop zijn aangekocht worden georderpickt en indien gewenst verwerkt naar wens klant en gereed gemaakt voor productie en logistiek.

4

Productie

In de productie worden de bloemen verwerkt voor de klanten en krijgen ze een laatste kwaliteit controle.

5

Logistiek

De verwerkte bloemen worden naar de klant getransporteerd.

Naar boven

©2023 Global Flower Service BV • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

ProclaimerPrivacyverklaringCookieverklaring