Proclaimer

Proclaimer voor

Global Flower Service B.V. (Kamer van Koophandel: 70243956)
Verleent u hierbij toegang tot www.globalflowerservice.nl ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

Wijzigingen website
Global Flower Service B.V. kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Zorgvuldigheid
Global Flower Service B.V. werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@globalflowerservice.nl.

Voor alle duidelijkheid: Geen garantie
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Bij hyperlinks
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Global Flower Service B.V. geen aansprakelijkheid aanvaarden. Uiteraard geldt ook hierbij de zorgvuldigheid onder punt A.

Auteursrechten

De rechten zijn van Global Flower Service B.V.
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Global Flower Service B.V.. Een werk van Global Flower Service B.V. gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Global Flower Service B.V.. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Overig

Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen, Global Flower Service B.V. zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

Vragen
Global Flower Service B.V. staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@globalflowerservice.nl.

Versie
De huidige versie is 1.0 d.d. 25/04/18.

Naar boven

©2024 Global Flower Service BV • Webontwikkeling: 2nd Chapter

ProclaimerPrivacyverklaringCookieverklaring